The Five Bacterial Lectins: PA-IL, PA-IIL, RSL, RS-IIL and CV-IIL Interactions with Diverse Animal Cells and Glycoproteins.

Logo poskytovatele

Varování

Publikace nespadá pod Fakultu sportovních studií, ale pod Středoevropský technologický institut. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

GILBOA-GARBER Nechama ZINGER-YOSOVICH Keren D. SUDAKEVITZ Dvora LERRER Batya IMBERTY Anne WIMMEROVÁ Michaela WU Albert M. GARBER Nachman

Rok publikování 2011
Druh Kapitola v knize
Fakulta / Pracoviště MU

Středoevropský technologický institut

Citace
Popis The paper summarizes the properties of five lectins from bacterial pathogens, namely PA-IIL and PA-IL from Pseudomonas aeruginosa, RS-IIL and RSL from Ralstonia solanacearum, and CV-IIL from Chromobacterium violaceaum.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info