Informace o novém učebním textu vytvořeném na Katedře rodinné výchovy a vychovy ke zdraví PdF MU.

Varování

Publikace nespadá pod Fakultu sportovních studií, ale pod Pedagogickou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

HAVELKOVÁ Marie

Rok publikování 2006
Druh Článek ve sborníku
Konference Výchova ke zdraví II
Fakulta / Pracoviště MU

Pedagogická fakulta

Citace
Obor Morfologické obory a cytologie
Klíčová slova ditactic text - somatology - practical training - student - teachers - human body - skeleton - bones - articles
Popis Učební text „PRAKTICKÁ CVIČENÍ ZE SOMATOLOGIE PROTOKOLY - část I“, autorů Havelková M. a kol., který byl v roce 2006 vydán edičním centrem Masarykovy univerzity, je určen pro studující učitelství 2 stupně základních škol VVP kombinace předmětu Rodinná výchova a výchova ke zdraví s předměty Přírodopis, speciální pedagogika, chemie, fyzika, zeměpis, tělesná výchova. Skripta budou využívána především v předmětech somatologie a antropologie. Obsah skript je zpracován tak, aby spolu s přednáškami příslušných předmětů, další doporučovanou odbornou literaturou a řadou učebních pomůcek umožnil studentům získat vědomosti a dovednosti, které jsou pro budoucí učitele zmíněných předmětů potřebné. Skripta jsou sestavena netradičním způsobem, se záměrem zvýšit v průběhu cvičení interakci učitel – student. Každé praktické cvičení je zahájeno jasně definovaným cílem, dále je doporučena studijní literatura, po níž následuje krátké teoretické uvedení do problému, který je v příslušném cvičení řešen.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info