THE APPLICATION OF GAS CHROMATOGRAPHY FOR THE EVALUATION OF TECHNOLOGICAL AND HEALTH INDICATORS OF BOVINE MILK FAT AFTER DIETARY CHANGES

Varování

Publikace nespadá pod Fakultu sportovních studií, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Název česky Využití plynové chromatografie pro hodnocení technologických a zdravotních ukazatelů mléčného tuku skotu po dietárních změnách
Autoři

MALÝ Petr KŘÍŽOVÁ Ludmila DADÁKOVÁ Kateřina KAŠPAROVSKÝ Tomáš FARKOVÁ Veronika

Rok publikování 2024
Druh Konferenční abstrakty
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Přiložené soubory
Popis Cílem studie bylo využití plynové chromatografie pro hodnocení vlivu zařazení čirokové siláže do krmné dávky dojnic na technologické a zdravotní ukazatele mléčného tuku.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info

K vyhodnocování tohoto webu a k personalizaci obsahu a reklam používáme soubory cookies. Když klikněte na „přijmout cookies", poskytnete nám souhlas k jejich uložení, správě a analýze. Upravit možnosti

Jen nezbytné Přijmout cookies