Metody izolace vybraných proteinů hlíz brambor

Varování

Publikace nespadá pod Fakultu sportovních studií, ale pod Středoevropský technologický institut. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

BÁRTA Jan BÁRTOVÁ Veronika ZDRÁHAL Zbyněk BRABCOVÁ Adéla KAMENOVÁ Andrea DIVIŠ Jiří

Rok publikování 2013
Druh Certifikované metodiky
Fakulta / Pracoviště MU

Středoevropský technologický institut

Popis Základním prvkem separačního procesu je dvoustupňový postup založený na iontověvýměnné a afinitní chromatografii. Pro následnou frakcionaci jsou použity kolony s keramickými médii a gradientová eluce prostřednictvím FPLC. Cílem metodiky je i stanovení dvou základních biologických aktivit proteinů hlíz - lipidacylhydrolázové aktivity patatinu a aktivit inhibitorů proteáz.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info