Informace o projektu
Výzkum v didaktice cizích jazyků (AKTEV XI)

Informace

Projekt nespadá pod Fakultu sportovních studií, ale pod Pedagogickou fakultu. Oficiální stránka projektu je na webu muni.cz.

Projekt koncepčně navazuje na projekty specifického výzkumu řešené v letech 2011 – 2021 a je primárně určen pro podporu doktorského studijního programu Didaktika cizího jazyka. K jeho hlavním cílům patří získávání nových poznatků v oblasti metodologie teoretického i empirického oborově didaktického výzkumu, pro který je jedním z charakteristických znaků interdisciplinarita, rozvoj schopnosti samostatné vědecké práce jeho účastníků společně s rozvojem schopnosti prezentovat výsledky výzkumných šetření odborné veřejnosti na konferencích i v různých publikačních platformách doma i v zahraničí v rámci domácího i zahraničního vědeckého diskurzu. Výsledky projektu budou využitelné pro kontinuální rozvoj českého oborově specifického výzkumu v oblasti didaktiky cizích jazyků, který reaguje na aktuální trendy a potřeby v oblasti jazykového vzdělávání.

Cíle udržitelného rozvoje

Masarykova univerzita se hlásí k cílům udržitelného rozvoje OSN, jejichž záměrem je do roku 2030 zlepšit podmínky a kvalitu života na naší planetě.

Cíl udržitelného rozvoje č.  4 – Kvalitní vzdělání Cíl udržitelného rozvoje č.  10 – Méně nerovností Cíl udržitelného rozvoje č.  17 – Partnerství ke splnění cílů

Publikace

Počet publikací: 70


Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info