Antimutagenic activity of raw materials and by-products from production of grape wines

Logo poskytovatele

Varování

Publikace nespadá pod Fakultu sportovních studií, ale pod Lékařskou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Název česky Antimutagenní aktivita suroviny a vedlejšího produktu při výrobě révových vín
Autoři

TOTUŠEK Jiří LEFNEROVÁ Danuše KYSELÁKOVÁ Marie BALÍK Josef VEVERKA Jaromír TŘÍSKA Jan VRCHOTOVÁ Naděžda

Rok publikování 2008
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Czech J.Food Sci
Fakulta / Pracoviště MU

Lékařská fakulta

Citace
Obor Potravinářství
Klíčová slova wine; grape berries; polyphenolic compounds; antimutagenicity
Popis Inhibice mutagenity dvou mutagenů (IQ, MNU)působením methanolicých extraktů zdravých čerstvých hroznů třech modrých a třech bílých odrůd byla studována Amesovým testem.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info