Structural basis of high-affinity glycan recognition by bacterial and fungal lectins

Varování

Publikace nespadá pod Fakultu sportovních studií, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Název česky Strukturní základ vysoceafinitního rozpoznávání glykanů bakteriálními a houbovými lektiny
Autoři

IMBERTY Anne MITCHELL Edward P. WIMMEROVÁ Michaela

Rok publikování 2005
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Current Opinion in Structural Biology
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Biochemie
Klíčová slova lectin; pathogen; crystal structure; recognition
Popis Strukturní základ vysoceafinitního rozpoznávání glykanů bakteriálními a houbovými lektiny
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info