PRŮBĚŽNÁ ZPRÁVA O PRŮBĚHU STUDIE V ČR - SIOP Ependymoma II - An International Clinical Program for the diagnosis and treatment of children, adolescents and young adults with Ependymoma

Varování

Publikace nespadá pod Fakultu sportovních studií, ale pod Lékařskou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

DEMLOVÁ Regina BUDŇÁKOVÁ Dita

Rok publikování 2021
Druh Výzkumná zpráva
Fakulta / Pracoviště MU

Lékařská fakulta

www SIOP
Popis Předložení Roční zprávy o průběhu klinického hodnocení SIOP Ependymoma II za období 14. 10. 2020 až 14. 10. 2021. SIOP Ependymoma II je mezinárodní klinický program pro diagnostiku a léčbu dětí, dospívajících a mladých dospělých s ependymomem. SÚKL udělil povolení pro KH dne 23. 2. 2017 a celosvětově bylo do studie zařazeno celkem 614 pacientů (údaje k 9.11.2021). Klinické hodnocení probíhá v České republice ve FN Brno (dosud zařazeno 8 pacientů) a ve FN Motole v Praze (dosud zařazeni 2 pacienti). Novou verzi protokolu ke klinickému hodnocení (verze 3.1.) schválil SÚKL dne 1.10.2020. Za uvedené období, ke kterému se roční zpráva vztahuje bylo hlášeno celkem 7 SAE a odchylky od protokolu nebyly zjištěny.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info