Aktuální trendy v muzejní prezentaci a edukaci II. : Vliv digitálních technologií na dětského návštěvníka a mezioborové přesahy muzejní pedagogiky

Varování

Publikace nespadá pod Fakultu sportovních studií, ale pod Filozofickou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

PEŠKOVÁ Jitka BREJCHOVÁ Denisa JAGOŠOVÁ Lucie KLABANOVÁ Hana VACHKOVÁ Iva

Rok publikování 2018
Druh Uspořádání konference
Fakulta / Pracoviště MU

Filozofická fakulta

Citace
Popis V prostorách zámeckého areálu Muzea hlavního města Prahy ve Ctěnicích proběhl ve dnech 21.–22. května 2018 pod názvem Aktuální trendy v muzejní prezentaci a edukaci druhý ročník konference Komise pro práci s veřejností a muzejní pedagogiku AMG. Jeho podtitulem byl Vliv digitálních technologií na dětského návštěvníka a mezioborové přesahy muzejní pedagogiky. Nad konferencí s mezinárodním zastoupením převzal záštitu velvyslanec Dánského království Ole Frijs-Madsen. Konferenci spoluorganizovalo Oddělení muzeologie Ústavu archeologie a muzeologie Filozofické fakulty Masarykovy univerzity spolu se Západočeským muzeem v Plzni, Masarykovým muzeem v Hodoníně a Metodickým centrem muzejní pedagogiky. O účast na konferenci projevilo zájem na 120 muzejníků, akademických pracovníků a dalších odborníků z prostředí kulturních institucí z České republiky i ze Slovenska.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info