Zahájení akademického roku 2018/2019

20. 9. 2018

Bez popisku

V pondělí 17. září se sešli studenti prvních ročníků bakalářského studia v hale míčových sportů při Zahájení akademického roku 2018/2019. na půdě fakulty je přivítal doc. Mgr. Martin Zvonař, Ph.D., děkan fakulty. Studenti získali informace potřebné ke studiu ze studijního oddělení, knihovny, techniků ISu a e-lerningu. Na závěr schůzky byl prezentován nově vznikající studentský spolek FUKS, který rozvíjí aktivity na fakultě a studenti byli pozváni na volejbalový turnaj, který se konal odpoledne a na grilování s děkanem.

Odpoledne pak pokračovalo zahájení pro zaměstnance fakulty, které uvítal děkan doc. Zvonař a následovaly prezentace jednotlivých oddělení. Tajemnice fakulty Ing. Jana Nová, PhD., MBA. prezentovala výsledky hospodaření v uplynulém roce. Proděkan pro vnější vztahy Mgr. Tomáš Vespalec, Ph.D. představil mj. i nový vizuální styl a informoval o důležitých akcích k oslavám 100 let Masarykovy univerzity. Odpoledne pak pokračovalo neformální setkání zaměstnanců, kteří měli možnost diskutovat s děkanem.

Zaměstnanci i studenti byli pozváni děkanem fakulty na oslavy 100. výročí založení Masarykovy univerzity, které se budou konat v roce 2019.

 


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info